Vacature: Media Manager

People

NewBe is op zoek naar een Mediamanager (32-40 uur per week)

NewBe zoekt een media manager oftewel een technische duizendpoot, die thuis is in alles wat met data, codecs, techniek, etc te maken heeft. Je bent daarnaast punctueel, georganiseerd en maakt van chaos orde in het hart van het bruisende media bedrijf wat NewBe is.

Je bent verantwoordelijk voor het inladen, converteren, syncen en backuppen, exporteren en controleren van al het materiaal na draaidagen ten behoeve van de montage en afwerking in Adobe Premiere.

Je zorgt voor de benodigde kleine correcties, exports en MXF en na afloop archiveer je het gehele project. Verder verricht je beheer van onder andere de montagesets, server, tape-archief en ingestelde apparatuur. Waar nodig schrijf je handleidingen en werkprocessen voor het beheer van media en gebruik van de postproductie-omgeving.

Ruime (technische) kennis van Adobe CC applicaties (Premiere, After Effects, Photoshop) en Apple apparatuur is een absolute must en bewezen ervaring in het media managen van uiteenlopende projecten een vereiste. Daarnaast verwachten we dat je uiterst secuur en zelfstandig kunt werken en aandacht hebt voor details. 

Kortom, jij zorgt ervoor dat het productieproces blijft draaien en dat er netjes en zorgvuldig wordt gewerkt op de edit-sets Je bent een teamplayer en bezit over verantwoordelijkheidsgevoel. Tot slot ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op technisch vlak en zorgt ervoor dat wij daarin voorop blijven lopen.

Periode
Per direct voor minimaal een half jaar, 32 uur – 40 uur per week met uitzicht op verlenging.

Functie eisen / profiel. Jij bent iemand die:

  • minimaal MBO/HBO werk- en denkniveau heeft, met een aantal jaren relevante werkervaring.
  • ervaring heeft met importeren, exporteren, consolideren, transcoderen, archiveren en beheren van media content. Daarbij is ervaring met deliverables voor SVOD platforms zoals Netflix en Amazon een absolute pre! 
  • de technische aspecten van Adobe CC pakketten Premiere, Photoshop en After Effects beheerst.
  • in staat is overzicht te houden over diverse gelijktijdig lopende taken en/of producties en kan daarin systematisch te werk gaan.
  • de editors kan ondersteunen en adviseren zowel voor, tijdens, als na de postproductie-werkzaamheden.
  • helder en tijdig communiceert richting de producers van de producties over de status.
  • zeer precies, gefocust en rustig is en ook onder (tijds)druk positief blijft en oplossingsgericht werkt en handelt.
  • bereid is af en toe buiten kantoortijden te werken.
  • ervaring met camera apparatuur (en/of uitgifte daarvan) is daarnaast een pré.

Herken jij jezelf in bovenstaande en heb je interesse? Stuur dan een mailtje met je CV naar nicole@newbe.nl


NewBe is een werkgever die gelijke kansen biedt en zet zich in voor het ondersteunen van diversiteit en inclusiviteit over ras, huidskleur, religie, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, genderidentiteit of -expressie, leeftijd, mentale of fysieke handicap en genetische informatie, burgerlijke staat, staatsburgerschap of elke andere door de wet beschermde categorie. Door dit te doen, kunnen we bijdragen aan een positieve culturele verandering in ons bedrijf en door de creatieve projecten die we met de wereld delen.